sunnuntai 13. elokuuta 2023

Messuterveiset ja uutuuksia

 Messuilta on selvitty. Onneksi eilen tuli kaunis päivä ja se varmaan sai yleisöä reippaasti paikalle.  Tuttuja oli kiva taas nähdä. Pari vuotta tässä välissä menikin, kun viimeksi tavattiin. 

Messut ja markkinat ovat muuttuneet julmetusta tämän lähes 20 vuoden aikana, jona minä olen mukana kulkenut. Ei tarvitse miettiä kun alle 10 vuotta, niin messuilla tehtiin kauppaa. Tänä päivänä saa hädin tuskin kulut peitettyä myynnillä. Se ei ole oikea suunta. 

Onko ihmiset niin kutistettu, kuristettu ja nujerrettu, että ajatusmaailmakin on hyvin, hyvin rajattua ja kapeaa. Mikään ei juurikaan kiinnosta. Ilosta kiiluvia silmiä sai hakea. Ponnetonta menoa.

Itse en halua kuulua ponnettomien ja ilottomien kerhoon. Siksi kai olenkin uinut lähes aina vastavirtaan. Ei elämää kannata elää helpoimman kautta. Juuri ne kompastuskivet ja vastoinkäymiset vahvistavat ja antavat voimaa tulevaan. Kun niihin vaan uskaltaa tarttua.

Sitten UUTUUKSIIN.

VERKKOKAUPPAAN on lisätty taas uutuuksia.





Näillä mennään!

Tilapuodin Emäntä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Takapihalla

 Tänään innostuimme Isännän kanssa pitämään oikein pihatyöpäivän. Kävimme vanhassa kodissa keräämässä perennoita. Juu ja uudet asukkaat oli ...