maanantai 28. elokuuta 2023

Messuterveiset

 Uusi viikko, uudet kujeet. Viikonloppu meni tosiaan vanhassa tehdaskiinteistössä, joka sopi taide- ja antiikkimessujen paikaksi todella hyvin. Kiva oli tavata asiakkaita sekä kuunnella Tampereen murretta. Kumma juttu muuten, kun sitä murretta kuuntelee, alkaa itsekin puhumaan. Kai se jostain tuolta selkärangasta vielä tulee :)



Uusia tuotteitakin on taas varastoon tullut. Kuvaan niitä tässä lähipäivinä. Nyt pitää sukeltaa tuonne ulos sateeseen ja mennä tekemään vähän puutarhahommia. Ne kun on koko kesältä jäänyt vähän tekemättä.  Luulin, ettei minun enää niitä tarvikaan tehdä, kun ajattelin meidän jo muuttavan. Niin ei kuitenkaan vielä ole käynyt.

VERKKOKAUPPA


Jokainen päivä kannattaa elää. Ei riitä että ollaan elossa. Vaan tehdä niitä asioita, joista itse pitää. Ei niitä, mitä kuvittelee toisten ajattelevan. Tekemällä jotakin, surut ja murheetkin katoavat. Liika joutilaisuus ja tekemättömyys alkaa masentaa. Mieti, mitä suuhusi laitat, eli syö terveellisesti. Nuku hyvin. Tee jotakin.

Näillä sanoilla saatetaan tämä viikko alkuun.


Sateista, mutta hyvää alkanutta viikkoa!

Tilapuodin Emäntä


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Takapihalla

 Tänään innostuimme Isännän kanssa pitämään oikein pihatyöpäivän. Kävimme vanhassa kodissa keräämässä perennoita. Juu ja uudet asukkaat oli ...