sunnuntai 23. huhtikuuta 2023

Pieni irtiotto

 Kaiken tämän myllerryksen keskellä piti riuhtaista itsensä irti ja sukeltaa syvään päätyyn.

Nimittäin kuuntelemaan torvimusiikkia.  Minä, joka en ole kuuna päivänä tykännyt torvimusiikista, paitsi saksofonista, tein siedätysmatkan tuohon musiikkilajiin. Olen joskus muinoin itse jopa soittanut klarinettia, enkä sen piipityksestä silloinkaan pitänyt lainkaan. 

Nyt siis suunnaksi Turku, joka on mitä mainioin kaupunki viettää hetki jos toinenkin. Siellä on tarjontaa vaikka ja mitä, on hyvää ruokaa ja nukkumispaikkoja. Uudistunut Hotelli Hamburger Börss oli vielä korkkaamatta, joten sekin on nyt koettu. Hotelli oli hieno! Palvelu ystävällistä ja autopaikat kätevästi maan alla. Opasteet saivat myös kiitosta. Oli helppo liikkua ihan näin ensikertalaisenkin.

Illaksi oli varattu Logomo Teatroon Turku Jazz Orchestra konserttiliput. Se olikin yllättävän kiva konsertti. Upeaa kuunneltavaa kun ammattilaiset soittaa. Vaikka en nyt hetimmiten olekaan valmis kuuntelemaan uudelleen.  Mutta kokemuksena erilainen. Se vastasi taas tehtävänsä. 

 Iästä on myös jotakin hyvää sanottavaa. Sitä osaa tunnistaa ja mitoittaa oman jaksamisen ja tehdä tarvittaessa asialle jotakin. Mieli virkistyy, kun se saa jotain muuta ajateltavaa. Kivaahan tämä elämä on!

Tilapuodin Emäntä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Takapihalla

 Tänään innostuimme Isännän kanssa pitämään oikein pihatyöpäivän. Kävimme vanhassa kodissa keräämässä perennoita. Juu ja uudet asukkaat oli ...