sunnuntai 9. huhtikuuta 2023

Pääsiäispäivä

 Pääsiäispäivää!

Meillä hurja pakkaaminen on täyttänyt tämän Pääsiäisen. Tuskin maltan odottaa, kunnes saadaan uusia kuvia uudistuneesta puodista. Helpotuksen tunne on suuri. Se tulee lähinnä siitä, kun on jostakin luopunut. Päästänyt irti. Seitsemän vuoden välein näitä muutoksia näyttää syntyvän. Ainakin minulle. Edellisen kerran (seitsemän vuotta sitten) meillä siirryttiin verkkoon.

Eikä tämäkään muutos suinkaan syntynyt ihan tuosta vaan. On jo pidempään mietitty, miten kaupankäyntiä voisi tulevaisuudessa käydä. Jotta se ei liikaa kuormittaisi kauppiasta. Ikää kun tulee meille jokaiselle joka päivä lisää.  Näin valikoitui tuoteryhmät, joita voi myös verkossa myydä. Toki käymme edelleen vähän tuulettumassa myös Messuilla. 

Ensi kesän messutkin on jo sovittuna. Olemme kesä-heinäkuun vaihteessa Fiskarsissa 

Elokuussa Nokialla Tehdassaaressa.


Kuvia viime vuoden tapahtumista

Messuilla ja Markkinoilla olemme tämän reilun 10 vuoden aikana käyneet jos toisetkin. Samalla on myös mieluisat paikat vakiintunut. Niitä suorastaa odottaa. On niin kiva tavata livenä asiakkaita ja vuosien varrella tutuksi tulleita kauppiaita. Sekä tilaisuuksien järjestäjiä.

Maltatko Sinä odottaa uudistuneen puodin kuvia?

VERKKOKAUPPA

Tilapuodin Emäntä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Takapihalla

 Tänään innostuimme Isännän kanssa pitämään oikein pihatyöpäivän. Kävimme vanhassa kodissa keräämässä perennoita. Juu ja uudet asukkaat oli ...