Eilen oli nuorimman poikani valmistujaisjuhla, joka pidettiin villakarhenhelmi huvilassa. Paikka oli uusi kokemus - ainakin minulle - ja se olikin hyvän kokoinen meidän 15 henkilön ruokailuun ja paljuiluun ja muuten yhdessä olemiseen. Eiliset juhlat oli perheiden kesken. Tänään vuorossa on nuoriso. Täytyy kyllä myöntää, että tämän päivän nuoriso on todella fiksua!
Ruokailu oli pääroolissa. Sain olla luomassa buffet pöytää ja muutenkin suunnitella kattausta. Se onkin lempiaiheitani! Vanha pöytäliina, josta hapsut olivat niin ja näin, saikin olla nyt pääroolissa. Vintage suomalainen design oli myös pöydässä - tuikut. Oli Apollo, Nappi jne. Eikä yhtään haitannut, että ne olivat erilaisia keskenään. Päin vastoin, ne herätti - juurikin näin - kiinnostusta ja pöytäkeskustelua. Ei kaiken taritse olla niin täydellistä. Rosoisuus antaa ajatukselle tilaa.
Alkujuomana oli kuusenkerkkäjuoma, joka sopi kaikille. Kerkkäsiirapin tein pari kevättä sitten ja nythän sille tuli sopivasti käyttöä. Kerkkäjuoma laimennettiin sitruunalla maustetulla kivennäisvedellä.
Buffet oli maukas ja värikäs. Yhtään kuvaa en siitä saanut napattua, kun "nälkäiset" vieraat odottivat ruokailua. :)
Jälkiruokana oli marjaisat maljat.
Illan päätteeksi Poikani valmisti Napuet.
Kiitos, kun sain olla mukana näissä juhlissa!
Elämä on ihanaa!
Tilapuodin Emäntä
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti